Shine

Megdöbbensz Stormi luxustáskáján, pedig kismiska a foteljéhez képest

Egy lakás is kikerül a plüssfotel árából.

Kylie Jenner posztolta a videót, amiben 10 hónapos kislánya, Stormi egy Louis Vuitton táskának örvendezik, és integet. Naná, akinek hatmilliós értékű cipőgyűjteménye van egyéves kora előtt, annak kijár a luxustáska is.

Mégis, a videó távolról sem ezért meghökkentő.

Sokkal inkább akkor tágul nagyra az ember szeme, amikor észreveszi, min is ül a drága gyermek. A fura plüssfotel ugyanis egy kis híján múzeumi darab, alkotója az a brazil dizájner duó (Humberto és Fernando Campana), akiknek korábbi, hasonlóan plüssjátékokból készített szófáit és foteljeit már számos múzeumban kiállították mint a kortárs művészet gyöngyszemeit.

Egy-egy korábbi darabjuk 25-35 ezer dollár, vagyis nagyjából 7,8-11 millió forint környékén cserél gazdát az árveréseken, Stormié pedig még ennél is értékesebb lehet, az ugyanis a múlt év végén bemutatott, limitált darabszámban egy amerikai művésszel, Kawsszal közös munkájuk eredménye. A Kaws x Campana kollekció két fotelből és egy szófából áll, amiket olyan plüssjátékokkal borítottak, melyek Kaws munkáit jellemzik. Ezekből vett egyet Travis Scott, a büszke apuka lánykájának.

A fotelben persze Kylie Jenner is fotózkodott egyet, mi más, mint egy Hermés táska társaságában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@kaws által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top