Shine

Tavaszi manikűr, ami minden körömformán jól mutat

Mert nem kell hozzá tízkörömnyi rózsabimbó, hogy tavaszi manikűr készüljön.

Körmeink mint aprócska (vagy tán nem is olyan aprócska) festővásznak, egész évben rendelkezésünkre állnak, hogy évszakhoz hangolva fejezzék ki csajos mivoltunk legapróbb nüanszait is.

Na persze.

Tegyük kezünket a szívünkre. Hányszor voltunk már úgy, hogy a színválasztás gyötrelmes szakszán túllépve csak annyit mondtunk körmösünknek: Legyen valami jó kis tavaszias. Tudod, kis virágok, olyan szép ívek, meg néhány strassz!

Hogy ne essen senki ismét az ötlettelenség csapdájába, hoztunk néhány tippet rá, miként lehet szép, ízléses manikűrt készíteni, ami az utolsó lakkcseppig tavaszias ÉS virágot még csak nyomokban sem tartalmaz. Sőt, strasszokat sem.

Fotó: instagram/nailthoughts

A megoldást az absztrakt manikűr kínálja, ami akár 4 színből is állhat, mégsem csiricsáré, azokból ugyanis épp csak egy kis suhintásnyi kerül a körmökre teljesen random módon. A játékos minták ráadásul szuperül mutatnak rövidke körmökön és hosszú karmincákon is.

Fotó: instagram/sophrainbownails

Fotó: instagram/beautyworksbyamy

Fotó: instagram/thenailbarwithterri

Fotó: instagram/chitchatnails

Fotó: instagram/unasdedisenoflorenciaduje

Fotó: instagram/gabriella.lkr

Fotó: instagram/thebeautystudiocolchester

Fotó: instagram/makeupbyrhi_

Fotó: instagram/atomicnails_

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top