Shine

Winshape – Fájdalommentes alternatíva az alakformálás területén (X)

Mit éreznél, ha azt mondanánk, hogy létezik egy esztétikai központ, ahol a szépségápolás, alakformálás legújabb eszközeit bármikor megismerheted? És ha azt mondanánk, hogy ez egy olyan hely, ahol Csomor Csilla művésznő kedvenc kezeléseit is kipróbálhatod?

A Winshape egyedülálló technológiája a sejtek roncsolása nélkül garantálja a hatékony és szemmel látható eredményeket. Csomor Csilla, színművész  is minket választott, ArtMed esztétikai központunkban próbálta ki a kezelést, és már az első kezelés után látványos eredményt értünk el.

A kezeléséről a színésznő maga is mesélt:

“Minden nőnek néha szüksége van egy kis extra segítségre. A Winshape tapasztalataim szerint egy tökéletes választás, rendkívüli hatékonysággal, ha az alakunkat szeretnénk tökéletesíteni, és a bőrünket feszesíteni. Már az első kezelés után fantasztikusan éreztem magam a bőrömben, a látványos push-up hatás már ekkor szemmel látható volt! Szívből ajánlom mindenkinek!”

A Winshape kezelés titka

A helytelen táplálkozás, a stressz és a mozgásszegény életmód hatására a testünkben lévő víz állapota megváltozik, kocsonyás állagúvá alakul. A kezelés feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja ezt a vizet, mely lehetővé teszi a testből való távozását. Ez a folyamat segít a cellulit kezelésében, valamint a bőr rugalmasságának visszaállításában.

Miért érdemes kipróbálnod?

  • A kezelés a zsírbontás egyik leghatékonyabb módszerét alkalmazza, az egyik legmodernebb technológia az alakformáló kezelések között, akár 3 cm mérhető fogyást eredményez, egyetlen kezelés alkalmával
  • A Winshape hatékonyan kezeli  a narancsbőr különböző formáit, olyan szélsőséges esetekben is eredményes, amikor más kezelések nem tudnak segíteni
  • Látványos eredményeket ér el a bőrhibák, striák eltüntetésében
  • Visszaállítja a bőr rugalmasságát, a szülés okozta elváltozásokat
     

Gyere el az ArtMed esztétikai központunba, vagy jelentkezz be az országszerte elérhető Winshape alakformáló központok egyikébe, és tapasztald meg Te is a Winshape élményt, hogy felkészülten, magabiztosan várhasd a bikiniszezont!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top