Shine

Ilyen egy vagány, spontán pasi illata

A Givenchy parfümújdonsága a szabad, ösztönös férfiaknak készült.

A Gentleman Givenchy új, Cologne változatban jelent meg, mely az Eau de Toilette és az Eau de Parfum után új illatkreációként testesíti meg a Givenchy férfi lázadó szellemiségét csakúgy, mint természetes féktelenségét és fesztelenségét.

Aaron Taylor-Johnson, a Gentleman Givenchy Cologne arca

A Givenchy férfi szabad és nemtörődöm, ösztönösen él. Mottója a spontaneitás, filozófiája a szabadság. Merész és találékony, saját törvényei irányítják. Vagány és karizmatikus úriember, veleszületett stílusérzékkel, aki elkápráztat, és meglepően pimasz.

A parfüm friss és váratlan, a merészség és a vitalitás fellobbanása, a saját szabályait követő, valódi szabad lélek illata.

A parfüm túláradó citrusos jegyei – bergamott, citrom- és keserűnarancs-kivonat – vakmerő, szinte letaglózó energiával nyitnak. A cologne koncentráció másik nélkülözhetetlen alkotóeleme a rozmaring, mely fokozza a fejjegy élénkségét. Az ikonikus írisz, mely soha nem megy ki a divatból, púderes jegyeivel könnyedebbé, ugyanakkor merészebbé teszi az illatot. A Gentleman Givenchy Cologne személyiségét a nyers és időtlen vetiver is alakítja. Leheletnyi ambroxan és érzéki, bársonyos pézsma zárja ezt az egyedülálló kompozíciót. Pimasz és stílusos.

Gentleman Givenchy Cologne

Örök elegancia ultramodern csavarral Ez jellemzi a Gentleman Givenchy flakonját, egy olyan hős mintájára, aki kiválóan ötvözi az örök eleganciát a szabad szellemmel. A vintage Givenchy-flakon modern újraértelmezése ez a neoklasszikus design, mely letisztult vonalvezetésével sikeresen ötvözi a férfiasságot és az íves formákat.

Gentleman Givenchy Cologne

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top