Shine

Kylie Jenner pénzt csinál a gyerekéből

Nem ez az első eset.

Még fel sem ocsúdott a világ a hír hallatán, hogy Kylie Jenner sminkmárkája sikerén felbuzdulva arcápolókat is piacra dob, máris készül a következő nagy dobás: babaápoló termékekkel készül kozmetikai birodalmát bővíteni.

A realitysztárból lett Forbes-címlaplánynak nagyon bejöhetett az anyaság, hogy babázós tapasztalataiból merítkezve (vagy mert messziről látszik, mennyi pénz van a dologban) máris bejegyeztette a Kylie Baby és a Kylie Baby by Kylie Jenner márkaneveket, a hírek szerint minden létező termékkategóriára.

Bőrápolók, hajápolók, sőt még gyerekeknek szánt körömápoló készítmények és parfümök is szerepelnek a hivatalos iratokon, és ez nem minden. A kozmetikumokon felül ruházati cikkekre és kiegészítőkre, vitaminokra, étrend-kiegészítőkre, bébiételekre, valamint bababútorokra, lakberendezési tárgyakra és még babakocsikra, babahordozókra vonatkozóan is levédették a márkanevet, biztos, ami biztos alapon. 

Fotó: Instagram/kyliejenner

Hogy mindebből mennyi valósul meg, egyenlőre nem tudni, a kozmetikumoknak azonban nagy esélyt adnánk, végtére is kislánya, Stormi alig volt egy hónapos, mikor nevét egy sminkkollekció örökítette meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top