nlc.hu
Shine
Erre számíthatuk Rihanna divatmárkájától

Erre számíthatuk Rihanna divatmárkájától

Az év egyik legnagyobb divatszenzációja Rihanna ruhamárkája, most végre azt is láthatjuk, milyen stílusban képzeli el kollekcióit az énekesnő.

Szépségápolási sikerei és fehérneműmárkája, no meg a Pumával közös kollekciói után Rihanna újabb komoly lépést annak irányába, hogy nevét végérvényesen beírja a divattörténelembe. A luxusmárkákat tömörítő LVMH-csoport égisze alatt divatházat indít Fenty néven, amelynek tegnap nyílt meg az első pop-up butikja Párizsban.

Természetesen maga Rihanna is márkája egyik darabját viselte, a karcsúsított, mini fazonú blézerruha határozottan szexi felütést adott a márkának, bár a kényelem érzete sem állt távol tőle (már amennyire egy extra mini ruha az lehet). Vékony pántos szandál, többsoros nyaklánc és bokalánc jelentették a kiegészítőket, összességében az outfit remekül illett az énekesnő stílusához.

Rihanna a Fenty divatház nyitó sajtóeseményén (Fotó: Julien Hekimian/Getty Images for Fenty)

Az első Fenty kollekció egészét a letisztultság és a lezser, nagyvárosi sikk jellemzi: denimkék, fehér, bézs és halvány rózsaszín árnyalatokból építkező, egyszínű szetteket, rengeteg ing- és blézerfazont, szokatlan szabásokat és kényelmet árasztó bő nadrágokat, ingujjakat láthatunk, amikhez Rihanna ajánlása szerint nyugodtan viselhetünk giga fukszot is, hogy megtörjük a modern minimál hangulatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top