Shine

Börzézz környezetbarát fürdőszobai apróságokat!

Ideje, hogy átvizsgáljuk életvitelünket, és a lehető legtöbb területen csökkentsük a pazarló szemétgyártást.

A környezetszennyezés és a vele járó klímaváltozás, környezeti katasztrófák már nem a jövő problémái, hanem jelen életünket meghatározó tényezők – még akkor is, ha nem akarunk róluk tudomást venni. Ideje hát, hogy átvizsgáljuk életvitelünket, szokásainkat, és a lehető legtöbb területen csökkentsük a pazarló szemétgyártást.

Első lépésként, ha már megvettünk valamit, legalább használjuk el. Ne vadásszunk a hatodik vörös rúzsra, amikor az első ötöt is csak ünnepnapokon kenjük fel, és mindig gondoljuk át vásárlás előtt, tényleg szükségünk van-e az adott készítményre, vagy sem.

Második lépésként pedig nézzük meg, hogy a szükséges krémekből, sminkekből, kiegészítőkből kaphatunk-e környezetbarát(abb) kiszerelésűt. A kozmetikai kiegészítők, eszközök terén is van jó pár alternatíva, amire ideje lehet váltani, belőlük mutatunk be néhányat, hogy megkönnyítsük a dolgotokat.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Többek között fogkeféből, fültisztítóból és sminklemosó korongból is kaható már környezetbarát(abb) változat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top