Shine

Stílusos barátot kapott Ken baba

A brit Vogue főszerkesztőjét érte a megtiszteltetés, hogy plasztikbabát formáztak róla.

Edward Enninful stylistot és divatszerkesztőt 2017-ben választották a brit Vogue főszerkesztőjének, amivel ő lett a lap történetének első színes bőrű, férfi főszerkesztője, most pedig Barbie és Ken baba barátjává avanzsált. Karrierje még a kilencvenes évek elején kezdődött, a neves divatlapnál pedig már az első lapszámától kezdve úttörő változtatásokat léptetett életbe, hogy nagyobb teret engedjen a színes bőrű modellek megjelenésének és minden tekintetben a jóval nyitottabb, elfogadóbb szemléletű cikkeknek és divatanyagoknak

Népszerűsége pedig, úgy tűnik, 2019-re újabb magasságokba emelkedett, hiszen a Barbie babákat forgalmazó Mattel egy fiú babát formázott róla, sőt még kutyáját, Rut is bevették az új kollekcióba. A babák hírét az „évkezdő”, szeptemberi lapszám megjelenéséhez időzítették – ahhoz, amelyet maga Meghan hercegné vendégszerkesztett –, a divat világában ugyanis épp úgy, mint az iskolásoknál, a szeptember számít a szezonkezdésnek.

 

 

Barbie baba Ken baba új barát Edward Enninful

Új fiú baba került a Barbie-kollekcióba (Fotó: Chesnot/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top