Shine

Gyöngyökkel kirakott fecskealsóval sokkolt a divathét

A szexi alsónemű fogalma új értelmet nyert.

Meglepő divatajánlás bukkant fel a New York-i Divathét forgatagában. Bár a kifutókon elsősorban a női ruhakollekciókat mutatják be, azért meg-megjelenik némi férfiaknak szóló szettjavaslat is a soron következő szezonra. Ez történt a Laurence & Chico márka esetén is, amelynél látványos módon értelmezték újra, és egyúttal emelték művészi magasságokba a fecskealsó fogalmát.

A klasszikus férfialsó gyöngyökkel sűrűn kivarrt elsőrészt kapott, mely zavarbaejtően feminin módon emeli ki viselője maszkulinitását, miközben azt is nehéz eldönteni, az öltözéket felsőruházatként vagy esetleg fürdőalkalmatosságként kell-e értelmeznünk.

Laurence & Chico gyöngyös fecskealsó

A gyöngyös fecskealsó a Laurence & Chico 2020-as tavaszi–nyári kollekciójának – szó szerint – gyöngyszeme volt. (Fotó: Randy Brooke/WireImage)

A praktikumra törekvő férfiak számára jó hír, hogy a derékrész övszerűen állítható, így a gyöngyös fecskealsó akár egy komplett sörhas kifejlődését is végigkísérheti, ha tulajdonosa kellő módon vigyáz rá.

aurence & Chico gyöngyös fecskealsó
Megnézem
Összes kép (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top