Shine

Végre kiderült, mire készült Victoria Beckham már hetek óta

Ő maga is célozgatott már az újdonságra, mégis sikerült meglepetést okoznia.

Victoria Beckham már sminkkollekciója bevezetésekor megígérte, hamarosan arcápolókkal bővíti szépségmárkáját, amely mindenképp izgalmas hírnek bizonyult, hisz maguk a sminktermékek is elismerésre méltó utat jelöltek ki maguknak. Első arcápolója azonban túlmutat a várakozásokon, a Cell Rejuvenating Priming Moisturizer elnevezésű arckrémet ugyanis nem mással, mint a luxus arcápolók területének legújabb, legfelkapottabb személyével, Augustinus Baderrel készítette.

Hogy megértsük, mitől oly extra ez a krém, Augustinus Badert kell egy kicsit jobban megismernünk. A német kutatóprofesszor kozmetikai márkája elképesztő gyorsasággal vált népszerűvé nemcsak a hollywoodi hírességek, de általában a presztízs márkákra nyitott (és fizetőképes) réteg körében. A 2018 februárjában alapított szépségmárkára kerestek rá az elmúlt időszakban a legtöbben a Google-ben, nem véletlenül. Krémjeinek eddigi használói páratlan bőrszépítő, bőrtónusjavító, folthalványító, regeneráló hatásról számoltak be, a luxuskrém – ha hihetünk az állításoknak – tényleg mindent tud, amit 30 felett elvárhatunk, messze nem arról van csak szó, hogy szépen hidratál.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Victoria Beckham (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic))

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top