Shine
Szponzorált tartalom

Tedd ragyogóvá az ünnepet a Kazar kiegészítőivel (x)

Trendi és vagány darabokat kínál karácsonyra és az évet búcsúztató partikra a Kazar. A letisztult vonalvezetésű, de arannyal gazdagon díszített cipők és táskák játékos merészséget csempésznek ünnepi öltözetedbe.

Klasszikus elegancia némi csavarral: ez jellemzi a prémium lengyel divatmárka új ünnepi kollekcióját, mely az arany és a fekete dominanciájával tökéletes kiegészítője lehet öltözetednek, legyen szó év végi céges partiról, családi körben töltött karácsony estéről vagy óévbúcsúztatóról a barátokkal egy elegáns szórakozóhelyen. 

A kollekció meghatározó anyagai a fénylő fekete lakkbőr, a velúrbőr és az aranyszínbe vont puha bőrök. Különleges cipők és táskák készültek aranyozott krokodilbőr mintázattal, és a szezon slágerei, a brossok is megjelennek a gazdagon díszített tűsarkúkon. A táskákon a nemrég megújult Kazar logó hangsúlyos csatok formájában köszön vissza, míg a szezon trendjének számító méretes láncok meghökkentő hatást okozva vonják magukra a tekinteteket.

A kollekció már elérhető az Allee, az Arena Mall, a Westend bevásárlóközpontokban, valamint a Váci utca 28. alatt található Kazar márkaüzletekben, valamint a kazar.com webáruházban is.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top