Shine

Kézfertőtlenítő gyártásába kezdtek a francia luxusmárkák

Az egyik legnagyobb, luxusmárkákat tömörítő cégcsoport bejelentette, kézfertőtlenítők gyártására állítja át világmárkáinak üzemeit.

A francia LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton cégcsoport vasárnap jelentette be, hogy minden üzemét, melyben parfümöket vagy más kozmetikumokat gyártanak, március 16-tól átmenetileg kézfertőtlenítők gyártására állítja át. A cégcsoporthoz olyan, érintett márkák tartoznak, mint a Christian Dior, a Guerlain, vagy a Givenchy.

A WWD oldalán is olvasható, a cégcsoport vezérigazgatójának, Bernard Arnault-nak bejelentése, miszerint a kézfertőtlenítő készítményeket ingyenesen a francia egészségügyi intézmények rendelkezésére bocsátják, így támogatva a koronavírus terjedése elleni küzdelmet. 

A  párizsi székhelyű, luxusmárkákat tömörítő cégcsoport és annak többségi tulajdonosa, az Arnault-család már más, nemzeti összefogást igénylő ügyekben is igyekezett segítséget nyújtani, mint a múlt év áprilisában, mikor a leégett párizsi Notre Dame felújítására 200 millió eurót ajánlottak fel

Bernard Arnault, az LVMH Cégcsoport vezérigazgatója

Bernard Arnault, az LVMH Cégcsoport vezérigazgatója bejelentette, a cégcsoport gyárai kézfertőtlenítők gyártására állnak át, melyeket ingyen a francia egészségügyi intézmények rendelkezésére bocsátanak a koronavírus elleni küzdelem támogatásaként (Fotó: Christophe Morin / Bloomberg via Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top