Shine

Villámgyors frizurák hosszú hajból, bármilyen alkalomra

Ezekhez a hosszú hajból készült frizurákhoz nem kell semmi más csak néhány hajgumi, és a bonyolultabbaknál egy vagy két hullámcsat. Az eredmény pedig lenyűgöző.
Hosszú hajból rengeteg csodás frizurát készíthetünk.

Jön a nyár, és mi, hosszúhajúak pontosan tudjuk, hogy ez az évszak csak akkor igazán élvezetes, ha hosszan leomló fürtjeinket képesek vagyunk látványos és a hőségben is elviselhető formában hordani. Ennek hiányában a hosszú haj viselése olyan érzés, mintha egy vastag törölközőt terítettek volna a fejünkre, amit minden körülmények között kénytelenek vagyunk hordani.

Persze sokan vagyunk, akiknek nics türelmünk hosszan pepecselni mindenféle rafinált fonással. Engem például borzalmaan zavar, hogy fonás közben is össze-vissza kunkorodnak a göndör tincseim, és menet közben nem látom, mit alkotok, csak a folyamat végén konstatálom sokszor, hogy a csodásnak elképzelt frizura milyen szánalmasan sikerült.

Nemrég aztán rátaláltam a Braided hairstyle nevű Facebook-oldalra, és mondhatom, azóta új korszak kezdődött az életemben. Az itt meggosztott videókban ugyanis egyszerű, mégis látványos frizurák készítését sajátíthatjuk el lépésről lépésre. Ráadásul úgy, hogy a művelethez nem is kell más, csak néhány kis hajgumi, és esetleg egy vagy két hullámcsat. És akkor most jöjjenek a kedvenc frizuráim hosszú hajból.

Itt például rengeteg frizurát találhattok mindennapos viseletre:

ep.1168 15 most favorite hairstyles

15 most favorite hairstyles

Közzétette: Braided Hairstyle – 2019. május 4., szombat

Ebben a videóban szintén pillanatok alatt elkészíthető, hétköznapi hajviseletek vannak:

hairstyles easy to do

hairstyles easy to do

Közzétette: Braided Hairstyle – 2019. november 9., szombat

Ha pedig kedvelitek a kihívásokat, és az alkalom éppen ünnepélyesebb frizurát kíván meg, akkor ebben a videóban találhattok bőven inspirációt hosszú hajatok megzabolázásához:

Beautiful hairstyles

Beautiful hairstyles

Közzétette: Braided Hairstyle – 2020. február 14., péntek

 

Ha neked is hosszú hajad van, ezek a cikkek biztos érdekelni fognak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top