Shine

Krémmánia Beauty Box – Sminktermékekkel készülnek a márkák, szerezd meg őket negyedáron

Pár nap és megjelenik az új Krémmánia Beauty Box, mutatjuk, melyik márkák sminktermékei várnak rátok.

Ismét szuper tartalommal vár titeket a Krémmánia Beauty Box, ezúttal olyan termékeket válogattak össze a Krémmániás lányok, melyekkel gyönyörű sminkeket készíthettek magatoknak. Ez azonban nem minden: mivel a tökéletes smink alapja a megfelelően előkészített bőr, találni fogtok a dobozban néhány szuper arcápoló terméket is. Az, hogy pontosan mi kerül a dobozba, egyenlőre még titok, de annyit elárulhatunk, hogy összesen tíz, már jól ismert Krémmánia kedvenc kozmetikum, illetve olyan újdonság vár rátok, melyek abszolút kipróbálásra érdemesek.

Ráadásul a termékek mind teljes méretűek, összértékük pedig nem kevesebb mint 23 793 Ft, azonban a Beauty Box ismét igazán baráti árat kapott, mindössze 5490 Ft plusz postaköltség, ez utóbbit pedig lefaraghatjátok, ha összeálltok barátnőtökkel és két dobozra adtok le rendelést.

kremmania beauty box 2020 nyár

Krémmánia Beauty Box

A Krémmánia Beauty Box-ban a következő márkák sikertermékei lesznek:

Annabelle Minerals

annabelle mineralsA márkától a Beauty Box-ba került termék minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedik, így biztosan segítségedre lesz majd a sminkelés során.

Apivita

apivitaA görög cég már itthon is széles körben népszerű természetes termékeinek köszönhetően, most egy olyan arcápolójuk került a dobozba, mely hidratálja, puhítja a bőrt, segít simítani a finom ráncokat és fokozza az arcbőr rugalmasságát.

Avon

avonAz Avon egyik idei újdonságát rejti a mostani box, ráadásul egy szupernőies árnyalatban. A dekorkozmetikumnak nem csak formája különleges, de a pigmentáltsága is kiemelkedő.

BIOLA

 biolaA magyar kozmetikai márkától egy gyorsan felszívódó, különlegesen hatékonyan hidratáló és tonizáló terméket találtok a Beauty Box-ban, mely ígéretei szerint segíti a kisimultabb bőr elérését és természetesen smink alá is szuperül használhatjátok.

Essence

 essenceA Krémmánia egyik legnépszerűbb dekorkozmetikai márkája, az essence, olyan termékkel készült, ami már többször is megújult az évek során, és verziói sorra elnyerték a Krémmániások tetszését. A dekorkozmetikumból két különböző árnyalat valamelyike lehet most a tiétek. 

Eveline

evelineA márkától egy olyan sminktermék került a Beauty Box-ba, amiről úgy gondoljuk, minden neszesszerben must have termék, amit szívesen fogtok használni.

Helia-D

helia-dNehéz szép sminket készíteni, ha bőrünk nincs megfelelően hidratálva, a Helia-D terméke, melyet beválogattunk, éppen ebben segít titeket. A kozmetikum ráadásul már hónap kedvence is volt a Krémmánián, ami nagyon jó ajánlólevélnek számít. 

L’Oreal Paris

 l'oreal parisA L’Oreal Paris szemre való sminkjei is rendre szuper értékeléseket szoktak kapni a Krémmánián, ezért a Krémmániás lányok számára is öröm volt, hogy közülük most egy a nyári Beauty Box-ba is bekerült.

Yves Rocher

yves rocherA smink eltávolításában nyújt segítséget az Yves Rocher terméke, méghozzá nem is akárhogyan, az eddigi Krémmániás vélemények szerint szuperül teszi a dolgát. 

Revolution Makeup

revolution makeupA Revolution Makeup nagyon népszerű márkának számít a Krémmánián, több sminktermékük is a legjobbra értékeltek között szerepel. A dobozba most egyedülálló módon tízféle termékük közül kerül bele egy-egy darab.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top