Shine

Ezeket rejti a 8. Krémmánia Beauty Box – Leteszteltük a sminktermékeket

Meglepetés volt, milyen tíz sminkterméket rejt a 8. Krémmánia Beauty Box - eddig. Nem csak felfedjük tartalmát, de elmondjuk véleményünket is róla.

A 8. Krémmánia Beauty Box ismét hatalmas siker volt, percek alatt elfogyott anélkül, hogy bárki is tudta volna, mi lapul bennük. Igaz, arról mi is közzétettünk hírt, milyen márkákra lehet számítani, a pontos terméklistát most ismerhetitek meg.

8. Krémmánia Beauty Box

8. Krémmánia Beauty Box

Annabelle Minerals Pretty Matt Matt Hatású Púder

Ezeket rejti a 8. Krémmánia Beauty Box - Leteszteltük a sminktermékeket

Szaténfényű, minden bőrtónushoz nagyon jól illeszkedő púderről van szó, melyet sminkecsettel tudunk felvinni bőrünkre. Az alapozónk színét nem módosítja, láthatatlanul gondoskodik róla, hogy elkerüljünk a bőr csillogását, ezért kombinált és/vagy zsírős arcbőrűeknek egész biztosan kedvükre való lesz. Sminkecsettel szépen felvihető, eldolgozható, nem csomósodik, nem rakódik le egy pontba.

Apivita Express Ránctalanító Arcmaszk Szőlővel

Apivita Express Ránctalanító Arcmaszk Szőlővel

Apivita Express Ránctalanító Arcmaszk Szőlővel

Nem is egy, hanem rögtön két tasakos maszk is került a Beauty Box-okba a márka szőlőmagolajat tartalmazó maszkjai közül. Illata kellemes, friss szőlőillat, állaga pedig egészen lágy, krémes, így nagyon szépen eloszlatható. Egy tasak egy adagot tartalmaz, mely nagyon kiadós, érdemes a nyakra, dekoltázsra is felvinni belőle. Hatóideje tíz perc, mely után érezhetően puha, hidratált lesz bőrünk. Tartalmaz a bőr számára hasznos olívaolajat, E-vitamint, hialuronsavat és bőrnyugtató panthenolt is. 

Avon True Matte Legend Ajakrúzs

Avon True Matte Legend Ajakrúzs

Avon True Matte Legend Ajakrúzs

A márka idei rúzsújdonságát is megkapja, aki megszerezte a Box-ot, méghozzá az egyik legnépszerűbb vörös árnyalatban, az Ultimate-ben. Már vékony rétegben is nagyon szépen fed, ráadásul egyáltalán nem szárítja az ajkakat egész napos viselés esetén sem. Tartóssága szuper, kopása egyenletes, elsőként inkább a száj belső ívén jelentkezik. Maga az árnyalat enyhén terrakottás-narancsos jellegű, intenzív vörös.

BIOLA Bio Bearberry Age Control Szemkörnyékápoló Gél

BIOLA Bio Bearberry Age Control Szemkörnyékápoló Gél

BIOLA Bio Bearberry Age Control Szemkörnyékápoló Gél

Többféle értékes növényi kivonatot és olajat tartalmazó szemkörnyékápoló, melyet elsősorban az esti bőrápolási rutin részeként ajánlunk. Állaga könnyed, krémes, jól eloszlatható, reggelre kipihentebb, ápoltabb lehet hatására a szemkörnyék. Pumpás adagolója higiénikus használatot biztosít, egy pumpálással bőséges mennyiséget kapunk a készítményből. Illata abszolút visszafogott, természetes. 

Essence Shine Last&Go Körömlakk

Essence Shine Last&Go Körömlakk

Essence Shine Last&Go Körömlakk

Piros vagy ezüstszürke árnyalatban került a dobozba az essence géles körömlakk, mely eddig nagyon jó értékeléseket gyűjtött be Krémmánián. Igazi színüket két rétegben adják ki, száradási idejük rövid és a második réteget is egyszerű egyenletesen, csíkozás nélkül felvinni. Minőségéhez kedvező ár is párosul, így remélhetően a Beauty Box tulajdonosok is örömmel fogják használni. 

Eveline Eye Max Automata Szemceruza Szivaccsal 

Eveline Eye Max Automata Szemceruza Szivaccsal 

Eveline Eye Max Automata Szemceruza Szivaccsal

Minden neszesszer alapja egy jó szemceruza, jó hír, hogy a Beauty Box tulajdonosoknál ezentúl biztosan lesz egy. Barna színben érkezik a sminktermék, mellyel készíthetünk precízen meghúzott vonalakat és vastagabb, satíros hatást is elérhetünk. Ez utóbbihoz egy kis szivacsos applikátor van segítségünkre, amivel sietős reggeleken is feldobhatunk egy villámgyors, füstös hatású, barnás sminket és a szem alsó ívénél is egyszerűen eldolgozhatjuk a színt, hogy természetesebb hatást keltsen. Állaga kellően puha hozzá, hogy egyszerűen tudjunk vele dolgozni, de semmiképp sem kenődő, éppen megfelelő. A szín tartós, nem kenődik, ellenben micellás vízzel könnyen eltávolítható.

Helia-D Aquaboom Szuperhidratáló Krémgél Normál Bőrre

Helia-D Aquaboom Szuperhidratáló Krémgél Normál Bőrre

Helia-D Aquaboom Szuperhidratáló Krémgél Normál Bőrre

A szép smink az ápolt bőrnél kezdődik, ennek jegyében került bele a dobozba a Helia-D arckrémje, ami jobbkor nem is érkezhet, mint most, nyáron. Állaga nagyon könnyed, pár perc alatt beszívódik, ragacsos réteget nem hagy maga után, vízhiányos bőrűeknek különösen tetszetős lehet a hatása. Fényvédőt szükséges fölé használni, sminkelni probléma nélkül lehet rá. Illata vizes jellegű, kellemes, nem tolakodó. 

L’Oreal Paris szempillaspirál

L'Oreal szempillaspirálok

L’Oreal Paris szempillaspirálok

A márka minden kedvenc szempillaspirálja felsorakozott, a Bambi Eye False Lash Extra Black, a Bambi Eye False Lash, a Volume Million Lashes, vagy a Volume Million Lashes Extra Black valamelyike található a dobozokban. A Bambi Eye szempillaspirálok ívelt pillákat ígérnek, festékük pedig mikroszálakkal dúsított, hogy még intenzívebb hatást érhessenek el, Extra Balck változata pedig ha lehet, még erősebb fekete színt ad szempilláinknak. A Volume Million Lashes spirálok közül az eredeti változat, valamint egy extra fekete típus került a dobozokba, melyek dúsítják pilláink látványát. Ez utóbbit teszteltük mi is, úgy tapasztaltuk, a pillákat nem csak dúsítja, de szépen külön is választja, póklábhatástól nem kell tartani. A kefe vége hegyes és sörtéi is rövidebbek, így a belső és külső szemzugnál kényelmesen lehet festeni a pillákat, sőt, ez az alsó pillasornál is segítségünkre volt. Köszönhetően a tubus kialakításának, a kefe nem vesz fel sok festéket egyszerre, így nem kell húzkodni azt róla, csomósodás nélkül festhetjük meg szempilláinkat.

Yves Rocher Pur Bleuet Expressz Sminklemosó Szemre

Yves Rocher Pur Bleuet Expressz Sminklemosó Szemre

Yves Rocher Pur Bleuet Expressz Sminklemosó Szemre

Egy kétfázisú szemsminkre való lemosó is került a termékek közé, amivel valóban egyszerűen eltávolíthatók a vízálló sminkek is. A szemet nem irritálja, érdemes úgy használni, hogy elsőként egy rövid ideig csak rajta tartjuk szemünkön, majd utána kezdjük letörölni a sminket a lemosóval átitatott vattakoronggal. Némi olajos érzet marad utána, de mint minden sminklemosó esetén, ezt követően is érdemes kímélő arctisztítóval arcot mosni, így minden maradékától egyszerűen megszabadulhatunk.

Revolution Makeup smintermék arcra vagy szemre

Revolution szemhéjpúder paletták

Revolution Makeup szemhéjpúder paletták

A márka hét különböző sminkterméke közül került bele egy-egy a Krémmánia Beauty Box-ba, a szemsminkek közül a New Trals vs Neutrals Szemhéjpúder paletta, az Iconic Smokey Szemhéjpúder paletta, a Redemption Essential Shimmers Szemhéjpúder paletta és a Redemption Mermaids and Unicorns Szemhéjpúder paletta valamelyike érkezik. Közülük próbáltuk ki a New Trals vs Neutrals palettát, mely szépen összeválogatott, intenzív színeket tartalmaz, a bézs-barna vonalon minden benne van, ráadásul még mályvás és terrakottás, finoman barackos árnyalatok is helyet kaptak benne. Csillogó, fényes és selymesen matt árnyalatok kerültek bele, az pedig, hogy a teljes fedele tükrös belül, csak újabb pozitívum.

Revolution Makeup arcárnyalók

Revolution Makeup arcárnyalók

Ha nem szemfestékek, akkor a következő arcárnyalók egyike kerül tulajdonosához: a Skin Kiss Highlighter három árnyalatának valamelyike (Peach Kiss, Golden Kiss vagy Ice Kiss), a Strobe Highlighter két árnyalata (Flash és Ever Glow Lights), valamint az Ultra Bronze bronzosító lett beválogatva. A Skin Kiss highlighetek hatalmas méretű, gyönyörűen ragyogó színű termékek, glitteres hatás nélkül adnak szép fényt a bőrnek. A Strobe Highlighter ennél kisebb kiszerelésű, de még így is kiadós mennyiségű termék, visszafogott fénnyel, melyet ha építgetünk, intenzívebb ragyogás is elérhető. Az Ultra Bronze bronzosító intenzíven pigmentált sminktermék, melyet könnyű szépen, foltosodás nélkül eloszlatni a bőrön.

Ezeket a kozmetikumokat találjátok a 8. Krémmánia Beauty Box-ban

8. Krémmánia Beauty Box

8. Krémmánia Beauty Box

Ha már kipróbáltad valamelyiket, ne felejtsd el, te is megoszthatod véleményedet a többiekkel, a Krémmánia oldalán minden termék adatlapját megtaláljátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top