Shine

Őszi cipőtrendek (x)

Találd meg a kedvenc cipődet!


Női cipőtrendek

ŐSZI SZÍNEK

A ragyogó színek elhomályosítják a hideg évszakot. A kukoricasárgának, a sötétvörösnek vagy a mohazöldnek a meleg barna árnyalatokkal még erőteljesebb a fénye, így még jobban kibontakozik a színpompa. Akinek túl sok a mindent elborító őszi színek, a cipőinkkel és kiegészítőinkkel kihangsúlyozhatja az öltözékét. Stílusosan párosítható például a fekete, szürke vagy a kék.

VASKOS CSIZMÁK

Dr. Martens típusok, túracipő vagy inkább motoros csizma? Teljesen mindegy, fő, hogy vaskos legyen. Ősszel a hölgyek lábait markáns csizmák díszítik. A divat csúcsát most a hegymászó jellegű fűzős csizmák jelenti kampókkal, fűzőkarikákkal és profiltalppal. Ezek a túrabakancsok nem funkciócipők, hanem divatos kiegészítők. A Dr. Martens stílusú fűzős bakancsok nemcsak sportosan értelmezhetők, hanem kombinálják a nőies stílust. A bőr helyett a trendi bakancsok most lakk felülettel és élénk színekben is kaphatók.

MENŐ KÍGYÓ

Könnyed állati jegyek jellemzik ezt az új stílust, amelyet kétségtelenül különböző kígyófajták ihlettek. Az állati mintás, keskenyedő szárú csizmák nagyot fognak szólni a következő hideg évszakban. A platócsizmákon is különböző színkombinációkban jelennek meg a pikkelyes minták.

 


Férfi cipőtrendek

MAGAS SZÁRÚ BAKANCSOK

A hétköznapi hősök erős cipőt viselnek. A markáns magas szárú bakancsok megállják a helyüket a téli kollekcióban. A barna szín újra divatba jön. A markáns, részben enyhén rusztikus hatások, valamint az anyagok keverése alkotják a stílust. A robusztus talpak és a kényelmes, meleg belső nem hagy nyitott kérdést.

ALACSONY SZÁRÚ CSIZMÁK

Az erőteljes talpú, sneaker magasságú téli cipő igencsak kedveltek. A férfiaknak készül új, sportos cipőkben hiába keresünk egyhangúságot. Valahová az atletikus és az üzleti megjelenés közé sorolhatók be, robusztusak és sokoldalúak.

Itt a barna szín a favoritok közé tartozik. De a szürke és kék szín kombinációja is felfrissíti a férfiak cipősszekrényének képét.

TEVESZÍN

A bézs és sárgás árnyalatok felkavarják a férfiak 2019/20. évi őszi–téli színpalettáját. Mindegy, hogy teveszín, okkersárga vagy curry – ezek a csizmák még az esős őszi napokon is gondoskodnak a jó hangulatról.

A világos talpak vagy a fekete vagy sötétkék kontrasztszínek teszik teljessé a modelleket. Örömmel várjuk ezt az igazán sokoldalú darabot, amely hanyagul kombinálható a farmernadrággal.


Gyerekcipőtrendek

TÜNDÉRPOR

Vár ránk az őszi varázslat: Az éjkék anyagokra vagy a misztikus szürke alapra egy kis tündér sok ezer csillámgyöngyöt szórt. És ezért az új őszi kollekció versenyt ragyog az őt viselő hölgypalántákkal. Lányok számára nincs is szebb, mint tündérporral a cipőn meghódítani a világot.

TÉLI PASZTELL

Az édességek és kekszek ihlette pasztell árnyalatoknak télen is főszezonjuk van. Még ha lehangoló is télen az időjárás, ezek a cipők biztosan nem azok. A kicsiknek készült pasztellszínű csizmák a Tex-membránnal minden esős idővel dacolnak. Színben minden árnyalat létezik, kezdve az enyhe mentaárnyalatoktól egészen a visszafogott rózsaszínig.

NEONSZÍNŰ RÉSZLETEK

Figyelem, figyelem! A fiúknak készült téli cipőnek sportosnak, menőnek, de mindenekelőtt funkcionálisnak kell lennie. Így válik mindennapi társsá és a kalandok kedvenc cipőjévé. A Texből készült felsőrésznek köszönhetően esős időben nyugodtan bele lehet ugrani a pocsolyába anélkül, hogy vizes legyen a lábunk. A cipők színei inkább visszafogottak, de csak azért, hogy feltűnőbbek legyenek a neonszínű részletek!

 

Sportcipőtrendek

TÚRÁZÁS

Az ősz a legjobb idő a túrázásra – ehhez illik a túracipőink széles választéka. A szezon új modelljei biztos léptű őszi sétákat ígér, és biztos fellépést a gyalogtúrákon. Ideális megoldás mindenféle adottságú úthoz. A nyugodt alapárnyalatok mellett a neonszínek és a sárgás árnyalatok irányítják a figyelmet a cipőre.

MAGAS SZÁRÚ SNEAKER

Idén is igen keresett: a magas szárú sneaker. A kosárlabdacipőktől inspirálva ez a sokoldalú cipő egyszerre stílusos és funkcionális. Hatalmas elismertségnek örvend a Dunlop stílusa a híres sportolók modelljeivel.

A hálós betétek a gallérnál kihangsúlyozzák a sportos kinézetet. A színekben megmaradnak a kedvencek: fekete, szürke és olívazöld.

Idén ősszel azonban a teveszín is nagyon keresett.

NOSZTALGIAFEHÉR

Üdv újra! Visszatértek a ’90-es évek. A szürke részletekkel kombinált piszkosfehér megjelenik a sportcipőkön és a vastag talpú sneakereken. A cipő, amelyet eleinte megmosolyogtak, ismét kultusszá vált, és csak úgy áramlik a piacra.

Még több nosztalgiáról a különböző anyagok fehér színe gondoskodik.

 

További trendek az üzletekben és a www.reno.hu, www.reno.de, és  www.reno.at oldalakon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top