Shine

Striák és narancsbőr a Target fürdőruhák reklámfotóin – Mert így nézünk ki a valóságban

A fürdőruhák magazinfotóitól sokszor elmegy az ember életkedve is. Hiszen nem születtünk topmodellnek – na jó, a társadalom 99%-a biztosan nem

A sok tökéletes testű bikinimodellt bemutató képsorozat mellett szerencsére készülnek életszerű kampányképek is, amiknél még a retusálást is mellőzik – vagy legalábbis nagyon, de nagyon visszaszorítják.

Ilyen az amerikai áruházlánc, a Target számára készült fürdőruhás anyag is, amellyel az volt a céljuk, hogy a nők sokkal magabiztosabbak és elégedettebbek legyenek önmagukkal akkor is, ha egy szál bikiniben vannak a vízparton.

Ezért a klasszikus, modellalkatú szépségek helyett egészen változatos alkatú nőkön mutatták be az idei kollekció darabjait. Plus size modell, profi gördeszkás, TV-s műsorvezető és versenytáncos is szerepel a plakátokon, a maguk teljes és tökéletes valóságában. Kerekdeden vagy épp izmosan, kis mellekkel és nagyokkal, kockahassal vagy striákkal. Mert ilyenek vagyunk.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top