Szabadidő

Drakula 2000

Éjnek évadján fiatal, de vérprofi banda hatol be egy dúsgazdag londoni régiségkereskedõ csúcstechnikájú berendezésekkel õrzött, föld alatti páncéltermébe. Ám a remélt értékes aranykincsek helyett a nyirkos, homályos, koponyákkal szegélyezett folyosók végén rejtõzõ terem közepén csupán egy keresztekkel díszített régi ezüstkoporsót találnak.

Meglepetés

Amikor a csalódott kincsvadászok megpróbálják felnyitni a baljós fémdobozt, gyilkos szerkezetek lendülnek mozgásba, és kettőjükre rögtön iszonyú halál vár. A többiek magukkal viszik a koporsót Amerikába, nem is sejtve, hogy ezzel a legősibb és legveszedelmesebb gonoszt keltik fel évszázados álmából…

A legnépszerűbb filmmítosz Wes Craven által jegyzett hipermodern verziója dögös fiatal szereplőgárdával, lélegzetelállító látványvilággal és elképesztő tempóval dúsítja az izgalmakban és vérben bővelkedő klasszikus horrortörténetet az új évezred borzongásra vágyó új generációi számára.

színes, feliratos amerikai horrorfilm

Szereplők:

Drakula…………….………..Gerard Butler

Abraham Van Helsing………Christopher Plummer

Mary Heller………….……………Justine Waddell

Marcus………………………………Omar Epps

Rendezte: Patrick Lussier

Játékidő 99 perc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top