Szabadidő

Likõr

A kiállítás kiindulópontja maga a Trafó kiállítótere, célja pedig, hogy a tér fogalmát körüljárja, egyrészt konkrét formában, ugyanakkor nagyon is konceptuálisan (vázlatosan).

A Trafó Galéria az épület pinceszintjén található négy oszloppal, több ajtóval és ablakkal, de természetes fény nélkül. A kiállított művek az emberi térérzékelés különféle módjait mutatják be:

ahogyan az emberek mikro- és makroszinten elképzelik, vizualizálják és megtapasztalják a teret. A kiállítás legfőképpen az installáció problémájával foglalkozik, valamint azzal, hogyan lépnek dialógusba egymással a művek. A kurátor szerepe, hogy kérdések feltevésére ösztönözze a nézőt.

A szervezők úgy gondolták, hogy érdekes lenne összegyűjteni olyan műveket, amelyek egy apró vagy hatalmas világ látványát vagy látomását adják, a nézőt álmodozásra vagy éppen menekülésre késztetik.

A tárlat április 27. és május 27 között látható a Trafóban.

Kiállítanak többek között: Adam Chodzko, Gerhes Gábor, Lucy Gunning, Graham Gussin, Francis Lamb, Walker/Hill, Lois Weinberger

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top