Szabadidő

Blair Witch – Ideglelés 2.

A Blair Witch Project (Ideglelés) az egész világon elsöprõ sikert aratott: minden idõk legnagyobb hasznot hozó horrorfilmje végre folytatódik.

Nem igazi horror-rajongó, aki nem szeretne ellátogatni a horror-kultuszfilm, a Blair Witch Project (Ideglelés) helyszínére, a Burkettsville melletti erdőbe. Arra a helyre, ahol két évvel ezelőtt az új életre támadó boszorkány olyan csúnyán elbánt azzal az öt – csupán holtában híressé vált – amatőrfilmessel. Jeff Donovan a hiszékenyekből él: emléktárgyakat árul, és túrákat vezet a rémüldözni vágyók számára. Csakhogy az a négy ember, akit most vezet a film forgatásának emlékeihez, a boszorkány lakhelyére, különös társaság: van köztük igazi boszorkány, egy horror-rock rajongó, valamint két tudós, aki a boszorkáról írja disszertációját. A csoport bajba kerül. Kénytelenek Rustin Parr, a nyolcszoros gyerekgyilkos házában tölteni az éjszakát. Reggel rájönnek, hogy az éjfél körüli öt óra kitörlődött emlékeikből. Márpedig a testükön növekvő sebhelyek azt jelzik, éppen abban az öt órában rettentő dolgok történtek velük. A horror újrakezdődik…

Rendező: Joe Berlinger

Főszereplők: Kim Director, Jeffrey Donovan, Erica Leerhsen

Feliratos, 86 perc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top