Szabadidő

Pletyka

Három diák azt a feladatot kapja az iskolában, hogy írjanak tanulmányt a pletyka természetérõl. A valóságban modellezik a helyzetet, ám ez kegyetlen viccé válik.

A fiatalok elhatározzák, hogy egy gyakorlati kísérlet tapasztalatait vetik majd papírra. Arra kíváncsiak, milyen gyorsan terjed egy hamis hír, és milyen következményei lehetnek a szóbeszédnek. Tudják, hogy egyik osztálytársnőjük, Naomi meglehetősen bigott elveket vall a házasság előtt szexről – halálos bűnnek tartja azt. Egy kiadós buli után a három osztálytárs elkezdi terjeszteni a pletykát, hogy Naomit az éjjel leitatta, és megerőszakolta egy srác, név szerint Bo. A hír egyre terjed, és nem kell sok idő ahhoz, hogy az állítólagos áldozat fülébe is eljusson. Naomi teljesen kétségbeesik, az említett bulin ugyanis tényleg felöntött a garatra, és nem emlékszik semmire…

Színes, amerikai feliratos thriller

Eredeti cím: Gossip

Rendező: Davis Guggenheim

Szereplők: Eric Bogosian, Lena Headey, Kate Hudson, Joshua Jackson

Játékidő: 87 perc

DVD adatok:

Nyelv: angol, spanyol

Választható felirat: magyar, angol, spanyol, francia, olasz, svéd, norvég, dán, finn, portugál, héber, lenyel, cseh, görög, török, izlandi, horvát

Extrák: interaktív menük; audiokommentár a rendező, az operatőr, és az egyik szereplő közreműködésével; kimaradt jelenetek; alternatív befejezés; interjúk; videoklippek és montázsok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top