Szabadidő

Dennis Rodman (1961. V. 13.)

Vasárnap ünnepli 40. születésnapját Dennis Rodman, akinek nehéz meghatározni a foglalkozását. Sokáig híres-hírhedt kosárlabdázóként volt népszerû, mostanában viszont színészként terem több babér a számára.

Filmajánló Dennis Rodman kedvelőinek:

Nyerő páros (Double team):

Nehéz a terroristaelhárítók élete. Hiába próbálnak kiszállni a buliból, normális ember módjára élni, családot alapítani, gyereket nevelni, ez nem olyan munka, amelyet egyik napról a másikra csak úgy abba lehetne hagyni. Jack Quinn (Jean Claude Van Damme) is békésen éldegél állapotos feleségével a francia Riviérán, amikor váratlanul olyan megbízást kap, amit lehetetlen visszautasítani: Stavrost, a világ legveszedelmesebb terroristáját (Mickey Rourke) kell ártalmatlanná tennie, aki minden eddiginél véresebb akcióra készül. Jack Quinn az egyetlen, aki megfékezheti. A veszélyes akcióban nem számíthat másra, csak a saját eszére és erejére. No meg egy kétméteres, zöldhasú óriásra (Dennis Rodman, civilben a világ legrenitensebb kosárlabdázója), aki polgári foglalkozására nézve peepshow-tulajdonos és fegyverkereskedő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top