Szabadidő

Naomi Campbell

A párduclány, az örökös tavasz megtestesítõje. Fotós berkekben így nevezik a kissé "eklektikus" származású modell lányt, aki kénytelen kelletlen az alig 19 évvel idõsebb modellmama szépségét és a kínai papa egzotikumát örökölve, milyen is lehetne, mint csodaszép?

Naomi adatai

Születési idő: 1970 május 22

Születési hely: Sreatham, South London

Nemzetisége: jamaikai-kínai

Hajszín: sötétbarna

Szemszín: barna

Magasság: 177 cm

Méretek: 86-61-88 cm

Cipőméret: 40

Hobbi: boksz

Ügynökség: New York – Women Model, Paris – Elite, London – Elite Premier

Atletikus szépségével Ő az egyetlen fekete modell, aki képes volt meghódítani, és ujja köré csavarni a divatvilágot. Elsőként pózolt a francia Vogue magazin címoldalán.

A külvárosi származású lányt 15 évesen az Elite ügynökség munkatársa Beth Boldt a Covent Garden fiataljai közt fedezte fel. Elsőként Azzedine Alaila divattervező emelte ki a lányban rejlő tehetséget, és testhez simuló kollekcióba öltöztette az egyébként még iskolás tini Naomit, akinek látványa szemet gyönyörködtetően tökéletes volt. Naomit fiatal korától kezdve balett és színi órákra járatták, hátha egyszer túlszárnyalja anyja karrierjét. Így is lett. Nemcsak szédítő szupermodellé, párduc mozgásával a kifutók sztárjává, hanem a showbiznisz üdvöskéjévé is vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top