Tészta:
30 deka lisztet, 2 evőkanál kakaót, 15 deka margarint, fél csomag sütőport, 15 deka porcukrot elmorzsolunk, 1 tojással, pici tejföllel összegyúrjuk. Két részre osztjuk, egyiket a tepsibe nyújtjuk.
Fehér krém:
6 tojásfehérjét 10 deka porcukorral kemény habbá verünk, belekeverünk 25 deka kókuszreszeléket. A tésztára kenjük, erre kerül a tészta másik fele. Kisütjük.
Sárga krém:
6 tojássárgáját 3 evőkanál liszttel 3 deciliter tejben sűrűre főzünk. 25 deka margarint, 15 deka porcukorral és 1 csomag vaníliáscukorral kikeverünk. A kihűlt, főzött krémmel összedolgozzuk, és a langyos tészta tetejére kenjük.
Tetejére csokoládémázt készítünk. Ezzel leöntjük.
Jó étvágyat kívánunk!