Szabadidő

Gyermeknap

A bevásárlóközpontok országszerte számtalan lehetõséggel várják a családokat gyermeknapon, hogy igazi kikapcsolódást találjanak a gyerekek a szülõkkel közösen. Néhány ízelítõ...

Eurocenter

Május 27-én, vasárnap 15 órától:

Disney-film vetítések, sorversenyek, rajzversenyek, kvízjátékok sok-sok ajándékkal. Hollywood Multiplex Óbuda – az Eurocenter Óbuda Bevásárló és Szórakoztató Központban (Budapest, III., Bécsi út és Vörösvári út sarok, Tel: 06-1-437 4600,)

Campona

Május 26-án, szombaton 10-19 óráig:

Kvízjátékok, különleges játékok kicsiknek és nagyoknak! Rejtvénykoktél c. magazin egyéves születésnapi rendezvénye a Campona színpadon

(Budapest, XXII., Nagytétényi út 37-43. Tel: 06-1-424-3000)

Rózsakert

Május 26-án, szombaton délután 16-18 óráig:

Játékos sportfoglalkozások, tréfás vetélkedők kicsinyeknek! Rózsakert Bevásárlóközpont (Budapest II., Gábor Áron utca 74-78. Tel: 06-80-201-180)

Sopron Plaza

Május 27-én, vasárnap 13 órától:

Ma minden ajándék: Tedd próbára magad Gyermeknapon,

óriáscsúszda, mászófal, óriásjátékok (kék villám, csörgőkígyó, óriásamőba, fúvófoci, óriás fa reflexjáték, vak alakzatkirakás), Tátika-show, Abrakadabra

Csepregi Éva gyermekműsora.

Játszóház: aszfaltrajzverseny, arcfestés, lufihajtogatás, pólófestés. (Sopron, Lackner Kristóf utca 35. Tel: 06-99-512-310)

Mammut

Május 26-án, szombaton 15 órától:

A gyerekeké a főszerep a Mammut színpadán: kölyökdivat és kismamaruha bemutató, Muskétás rock and roll tánccsoport, lufihajtogató verseny, kvízjátékok és rengeteg fantasztikus meglepetés.

Műsorvezető: Dénes Tamás

Sztárvendégek: Nika és Bery

Mammut Aranyeső akció utolsó ajándékátadás!

Belépés mindenhol díjtalan!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top