Szabadidő

DJ. Bobo

Ma este 7 órakor a Petõfi Csarnokban DJ Bobo koncertezik, a sztárvendég: Betty Love

DJ Bobo pályafutása során eddig 6 albumot és 18 kislemezt jelentetett meg. 350 aranylemez, valamint 25 platinalemez gazdájának mondhatja magát. Több mint 6 millió albumot és 5 millió kislemezt adott el eddig világszerte. Koncertjeit eddig összesen mintegy két és fél millióan látták. Just For You című albumával DJ Bobo Magyarországon is aranylemezes művész lett 1996-ban. A Planet Colors DJ Bobo első albuma, amely a Sony Musicnál jelenik meg, és rögtön két szenzációval is szolgál. Az első, hogy a lemez első kislemezdala a Flashdance című filmből jól ismert What a Feeling című dal feldolgozása, melyet DJ Bobo az eredeti előadóval, Irene Carával duettben, és természetesen mai formába öntve, új zenei alapokra helyezve ad elő. A dalhoz nagy költségvetésű és rendkívül látványos videoklip készült, amelyben természetesen maga Irene Cara is szerepel.

A Planet Colorsról másodikként szintén egy duett kerül kislemezre, ennek azonban magyar vonatkozása is van, hiszen Bobo a Way To Your Heart című dalt Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnőjével, Betty Love-val közösen adja elő. A duetthez magyar és angol nyelvű verzió is készül. Az új albumon a DJ Bobótól megszokott stílusú és hangulatú dalokat találjuk, ugyanakkor a lemez anyagán érezhető, hogy a legújabb zenei trendek is hatással vannak a művészre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top