Szabadidő

Kylie Minogue

Danii Minogue nõvére Kylie tíz évesen ment el egy ausztrál induló szappanopera szereplõválogatására, nagy lökést adva ezzel karrierjének.

Kylie Minogue 1968. május 28-án született Melbourne-ben, Ausztráliában. Az áttörést az ausztál Neighbours sorozat szerepe hozta meg számára, ami Natalie Imbruglia karrierjét is megindította. Kylie ekkor vette fel debütáló slágerét, a ’Locomotion’ feldolgozását. A zenei karrierért hagyta ott a sorozatot, és a második szám, ’I Should Be So Lucky’ hatalmas siker lett. Népszerűsége csak nőtt, mikor az ausztrál Jason Donovan-nel közös dalokat jelentetett meg. A 90-es években a popsztár szexi szupersztárrá vált, és többek között a néhai Michael Hutchence-szel is flörtölt. Az új Minogue még egy szexkönyvet is írt, akárcsak Madonna, de ezt soha nem adták ki. Legnagyobb nézőközönsége valószínüleg a Sidney Olimpia záróünnepségén volt, ahol két dalt adott elő. 2000-ben új albummal jelentkezett, amin többek között Robbie Williams-szel duettezik. Moziban pedig a Moulin Rouge című filmben láthatjuk, Nicole Kidman-nel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top