Szabadidő

Rossz álmok

Aki jövendõmondással foglalkozik, készüljön fel a rossz álmokra. Annie Wilson (Cate Blanchett), megszokta már különleges képességeit, és amióta egyedül neveli három gyermekét, tudását szükség esetén aprópénzre is váltja.

Néha kártyát vet a környékbelieknek, de sem ő, sem vendégei nem veszik komolyan az egészet. Szeretik Annie-t, és kíváncsiak a tanácsaira. Inkább pszichológusa és türelmes hallgatója ő a hozzá látogatóknak, mint jósnője.

Amikor azonban nyom nélkül eltűnik a kisváros legkacérabb lakója, minden megváltozik. A rendőrségnek elképzelése sincs, hol keresse a széplányt, Annie-t viszont egyre nyomasztóbb, egyre véresebb álmok figyelmeztetik, hogy amit ő tud, az felelősség is. Bár a tett helyszínének közelében sem járt, mégis ő az egyetlen tanú. Csak el kell szánnia magát, hogy figyeljen a fejében megjelenő üzenetekre, ahelyett, hogy elhessegetni próbálná őket. Egyelőre úgy tűnik, a gyilkos komolyabban veszi a látomásokat, mint ő maga. Valaki ugyanis el szeretné hallgattatni a jósnőt, mielőtt színt vallhatna.

Főszereplők: Cate Blanchett, Keanu Reeves, Hilary Swank, Giovanni Ribisi, Greg Kinnear.

Rendezte: Sam Raimi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top