Szabadidő

Brooke Shields

Brooke Shields gyereksztárként indult, majd filmcsillag lett, késõbb pedig André Agassi feleségeként figyelt rá a sajtó. Ma 35 éves.

Brooke Shields egész eddigi élete a kamera előtt zajlott. 11 hónapos korában már reklámokban szerepelt, és anyja irányításával 12 évesen már topmodell volt. A mozivásznon is igen fiatalon kezdett, Louis Malle filmjében egy gyermekprostituált szerepében debütált. Ezután már egyenes út vezetett a Kék lagúnához, ami igazán világsztárrá tette. Ekkor még nem volt 20 éves, és bár nem tekintették kivételes tehetségű színésznek, a Végtelen szerelem című film főszerepét is ő kapta meg. De sem ez, sem a következő mozik nem arattak túl nagy sikert, úgyhogy inkább a reklámfilmek vitték előbbre karrierjét, különösen egy igen emlékezetes Calvin Klein farmerreklám. Bár a közönség sokat hallott olyan gyereksztárokról, akik túl korán kiégtek, vagy káros szenvedélyekhez menekültek a túl korán jött hírnév elől, Brooke Shieldsnek sikerült elkerülnie ezeket a buktatókat. Még az a hírverés sem viselte meg, ami akkor kezdődött körülötte, amikor bejelentette: házasságáig szűz marad. A házasság ideje 1997-ben jött el, a vőlegény a teniszsztár André Agassi volt, de a pár két év múlva elvált. Ez azonban nem vette el a színésznő kedvét a további próbálkozástól: idén áprilisban Chris Henchy forgatókönyvíró vezette oltár elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top