Szabadidő

Heidi Klum

Ma 28 éves Heidi Klum, aki 18 évesen ráakadt egy magazinban egy modell-tehetségkutató verseny hirdetésére, s bár érdekelte a dolog, nem gondolt arra, hogy jelentkezzen...

Egy barátja azonban úgy vélte, hogy van esélye, és felbátorította arra, hogy küldjön be pár fotót. A Petra magazin és egy New York-i modellügynökség által rendezett „Model ’92″ verseny rostáján nem sokan maradtak fenn, de Heidi egyike lett a három döntősnek, s végül győzött. Ettől kezdve az élete nagy fordulatot vett: három évre leszerződött a Metropolitan modellügynökséghez. Először egy katalógusban jelentek meg fotói, majd miután Párizst és Rómát meghódította, átköltözött az Egyesült Államokba, ahol Miami és később New York is a lábai előtt hevert. A türelem és kitartás meghozta gyümölcsét: több nyomtatott hirdetésben is megjelent, de az áttörést a Victoria’s Secret kampány hozta. Victoria egyik ’Titkos Angyalaként’ lett a modellből szupermodell. Bár Heidi olyan újságok címlapján szerepelt, mint a Bride’s, Cosmopolitan, Self, Glamour, egyik sem ér fel azzal a sikerrel, amit 1998-ban ért el, mikor is a Sports Illustrated fürdőruhás különszámának címlaplánya lett. Előtte olyan nevek kapták ezt a megtiszteltetést, mint Vendela, Elle MacPherson, vagy Tyra Banks.

A szupermodell most a színjátszás felé kacsintgat: a Spin City című sorozatban háromszor szerepelt, és az 54 című filmben is kapott egy kisebb szerepet. Heidi, aki barátai szerint nincs elszállva magától, sőt a humora is jó, Ric Pipino fodrász felesége. Jelenleg az Elite Modellügynökségnél van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top