Szabadidő

Az ötödik elem

Több, mint egyéves várakozás után úgy néz ki, hogy ma, június 5-én megjelenik a film DVD változata.

Luc Besson 1997-es filmsikerének – amely egyúttal a francia filmipar legnagyobb vállalkozása volt – DVD változatát a francia Gaumont magyarországi partnere, a Best Hollywood adja ki. A megjelenést 1999. november 18-ra hirdették meg, majd különböző indokokra hivatkozva először csak egyhetes, majd kéthetes időszakokkal újra és újra elhalasztották. Mindez persze senkinek sem tűnt volna fel, ha közben be nem indul Magyarországon is a DVD kereskedelem: a filmet először a NetPiac-nál lehetett előrendelni, és a később induló internetes áruházak többsége is felvette kínálatába.

A kiadótól származó legfrissebb információk szerint a film ma végre tényleg megjelenik. A borítót most nyomják, de a lemezek már a Best Hollywood raktárában vannak. Valószínűleg már senki nem merne mérget venni erre az időpontra, de Az ötödik elem DVD megjelenése legalábbis kézzelfogható közelségbe került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top