Szabadidő

Sebhelyek

Detroit legkeményebb körzetében a rendõrségi értékmegõrzõbõl eltûnik 50 kg heroin, és senki sem tudja, hogyan. Mindenesetre valaki, az sem kizárt, hogy egy egyenruhás, 5 millió dollárral lett gazdagabb – már ha valakinek el nem jár a szája...

Kábítószerlopás és tisztességtelen zsaruk. Az ügyletet pénzelő Latrell Walker (DMX) felteszi magának a kérdést: „Minden zsaru korrupt?”. Ám amikor Orin Boyd (STEVEN SEAGAL) útjába kerül, rá kell jönnie, hogy semmi, még a törvény sem az, aminek látszik. Orin Boydot, a törvény szolgálatában végletekig menő, kemény kezű nyomozót büntetésből rendelték ki szolgálatra a város legrosszabb hírű körzetébe. Természetesen csak idő kérdése, hogy beletenyereljen egy rendőrségen belüli drogügyletbe. Az igazság kiderítésében egyetlen ember lehet a segítségére – ám az nem rendőr. Orin Boyd szemében Latrell Walker is csak egy gengszter, aki a kábítószer-kereskedelemből gazdagodott meg. Ám Latrell sem az, aminek látszik. És az ő kezében van az Orint körülvevő korrupció felderítésének kulcsa. Latrell és Orin számára az egyetlen esély, ha egyesült erővel veszik fel a harcot ellenségeikkel, hogy a halálos összeesküvést leleplezzék.

Főszereplők: Steven Seagel, DMX

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top