Szabadidő

Színházi találkozó

A Pécsi Országos Színházi Találkozó június 10-étõl egy héten keresztül különbözõ színházi produkciókkal és kulturális rendezvényekkel várja a látogatókat.

“A színház fő fegyvere az érzelem. Ez a titkos összeesküvés a szín hangos fényáradata és a nézőtér csöndes homálya között. A színház kimondja titkolt vágyainkat, megregulázza félelmeinket. És a függöny lehullta utáni pillanatban talán még az is valósággá válik, amit Shakespeare meséltet el Hamlettel…”

Ezzel a beköszöntővel találkozhatunk a színházi fesztivál honlapján www.poszt.hu oldalon, ahol további invitálások csábítanak minket az eseményre.

Néhányan az előadók közül:

Ando Drom, Besh o droM, Pesti Magyar Színház, Csiky Gergely Színház Kaposvár, Novák-Cserhalmi, Színház- és Filmművészeti Egyetem, Favágók továbbá gyerekműsorok, játszóház, és ideköltözik egy hétre az ünnepi könyvhét is.

Az előadásokra jegyek kaphatók a Pécsi Nemzeti Színház pénztárában (7621 Pécs, Színház tér 2.). Telefon: (06-72) 211-965

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top