Szabadidő

Nõ a baj

Az Apafej rendezõje az Amerikai pite és a Pop, csajok satöbbi legmókásabb szereplõivel készítette el nagyon friss és nagyon szellemes új vígjátékát.

A három jó barát nem sokat akar az élettől: sok sört, Neil Diamond slágereit és zavartalan semmittevést. Képzelhetjük JD (Jack Black) és Wayne (Steve Zahn) rémületét, amikor felfedezik, hogy triójukat megzavarja egy kellemetlen, lerázhatatlan és felettébb veszélyes élősködő: Judith, a bombázó, aki kivetette hálóját harmadik társukra, Darrenre (Jason Biggs), erőszakkal megkérte a kezét, és most feleségül akar menni hozzá. A barátok tudják a kötelességüket: meg kell szabadítaniuk cimborájukat a nőtől! Az ügy komolysága mindenféle harcmodort megenged. Tervükben egyformán fontos a csalás, a hazugság, és ha nem megy másképp: a nyílt agresszió. A nőt le kell rázni! Judtith-ot elrabolják, hogy áldozatát összehozhassák egy régi szerelmével. Csakhogy ellenfelük erősebb és ravaszabb náluk. És valami érthetetlen okból nagyon férjhez akar menni szegény Darrenhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top