nlc.hu
Szabadidő
Courteney Cox

Courteney Cox

Monica a Jóbarátok közül ma 37 éves. A csinos Courteney az Alabama állambeli Birminghamben született az USA-ban.

Érettségi után építészeti szakra jelentkezett egy washingtoni egyetemre, ahol találkozott Ian Copelanddel, aki a barátja lett. Ian győzte meg, hogy próbálkoznia kéne a színészkedéssel és a modellkedéssel. A nyár folyamán a Ford modellügynökség leszerződtette. Nem is kellett sokáig várnia, hogy magazinok címlapján és reklámokban tűnjön fel.

Első szerepét 1984-ben kapta egy szappanoperában, és ugyanebben az évben Bruce Springsteen „Dancing in the Dark” klipjében is feltűnt. Ennek köszönhetően kapta meg egy zenei műsor vezetését. Ezután egy rövid életű sorozatban volt látható, majd Michael J. Fox barátnőjét játszotta a „Family Tiesban”, egészen 1994-ig, amikor Jim Carrey oldalán szerepelt az „Ace Ventura: Állati nyomozóban”. Ezután válogatták be a Jóbarátok sorozatba, mint Monicát. Mostanában a Sikoly 1-2-3-ban láthattuk David Arquette-tel, aki jelenleg a férje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top