nlc.hu
Szabadidő
Színészek Világjátéka

Színészek Világjátéka

A Gyõri Balett Carmen címû elõadásával kezdõdik csütörtök este az immárom harmadszor megrendezett Színészek Világjátéka, és tart az õrület vasárnap estig - a záróprogram az Experidance produkciója.

A programokból

Péntek:

Sportrendezvények: labdarúgás, tenisz, streetball, vívás.

Felnőtt programok: népművészeti kirakodóvásár egész nap, este 8 órakor Csíksomlyói passió a Madách Színház előadásában.

Gyermekprogramok: játszóháznyitás, kézműves foglalkozások, arcfestés, Paprika Jancsi vásári bábelőadás, Kolibri Játékok, vetélkedő, A hétrőfös visszatér – mese-táncházi előadás, Babszem Jankó mesejáték.

Szombat

Sportrendezvények: atlétika, tenisz, asztalitenisz, úszás, röplabda.

Felnőtt programok: népművészeti kirakodóvásár egész nap, főzőverseny: (Jancsó Miklós, Pintér Tamás, Novák Ferenc, Nádas György, Józsa Imre, Gáti Oszkár közreműködésével), Hair – a veszprémi Petőfi Színház előadása.

Gyermekprogramok: játszóház, Ládafia Műhely: Langalló, a mindentőrlő malom – 3 méter átmérőjű, kb. 3-4 m magas faszerkezet, amit a felnőttek vagy a gyerekek hajtanak, a malom közben zenél, bábszínházat játszik, őröl, vagy hintát hajt. Közben mindenféle érdekes játékok zajlanak. Kézműves foglalkozások, arcfestés, vetélkedők. Lúdas Matyi – a sepsiszentgyörgyi Táncszínház gyermektánc előadása. A három tökfej – mesejáték. Vitézek harca – a babtársulat vásári zenés előadása. Kolibri vetélkedő. A szürke ló – mesejáték, a kassai Thália Színház előadása.

Vasárnap

Sportrendezvények: triatlon, kerékpár, foci döntő, játékos csapatverseny.

Felnőtt programok: népművészeti kirakodóvásár egész nap, térzene – Big Band zenekar, Klezmer Band koncert, Ezeregyév – Experidance produkció, Román Sándor táncszínházi előadása.

Gyermekprogramok: csoda játszóház – egésznapos, színes, sokoldalú elfoglaltság a gyerekeknek és szüleiknek, hordólovaglás, varázskirakó, ügyességi lépegető, ugrálóvár és sok-sok meglepetés. Fenevadak a stadionban – a Babtársulat óriásbábos, zenés felvonulása. Paprika Jancsi visszatér – vásári bábelőadás. A váli Villő Néptáncegyüttes produkciója. Lovagi torna a Szent György lovagrend hagyományőrző bemutatója.

Helyszín: a Népstadion egész területe, a Körcsarnok és a KSI uszoda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top