nlc.hu
Szabadidő
Húgom, nem húgom

Húgom, nem húgom

A Keresd a nõt! és az Én és én meg az Irén készítõi ezúttal producerként mûködtek közre a film készítésében: nem nehéz észrevenni, hogy az õ mûvük.

Mit tehet egy szépreményű, érző lelkű kisvárosi sintér, ha úgy érzi, megtalálta élete szerelmét? Természetesen beleszeret. Jo, a bomba fodrászlány hamarosan szüleinek is bemutatja Gillyt: az egész csupán egy fazonigazítás közben lemetélt fülbe kerül a srácnak. A fiatalok szerelmének semmi sem állhat útjába; sem Jo meglepően hibbant szülei, sem Gilly különös kollégái. Csak a sors, mely egy magándetektív képében érkezik. Az illető Szimat ugyanis hosszú keresés után végre rátalált a szerelmes fiatalember rég elveszett anyjára és apjára: és ők éppen szíve hölgyének szülei.

Jo bánatában elbujdosik, Gilly szégyenében bajszot növeszt. Kínjait csak fokozza, hogy egykori szerelme jobb híján régi pasijához készül feleségül. Ám ekkor betoppan új szülei elveszett fia. Egy magándetektív is tévedhet: Jo és Gilly mégsem testvérek. De Jo esküvője vészesen közeledik – és a menyasszony azt hiszi, a tesója teszi neki újra a szépet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top