nlc.hu
Szabadidő
Blow Up

Blow Up

A United sikerei után újabb robbanásnak ígérkezik a magyar könnyűzenei életben a Blow Up zenekar debütálása. Már megjelent első kislemezük Szállj fel címmel, amihez készen van a videoklip is. Zenéjük kellemes, dallamos, könnyen megjegyezhető, táncolható és énekelhető. Egyszóval minden megvan bennük, ami ma sikerre vihet egy zenekart. Az együttes két előadója, Bakó Balázs és Gera Zoltán, akit már ismerhetnek a rajongók, hiszen ő volt Brandon a Shygysban. A Blow Up fél évvel ezelőtt jött létre, amikor ők ketten összetalálkoztak, és így Zoltánnak végre lehetősége nyílt arra, hogy egy arra alkalmas partnerrel megvalósítsa régóta dédelgetett zenei terveit.

Bakó Balázs eddig leginkább klubokban zenélt, őt még nem nagyon ismerheti a nagyközönség. A Blow Up összes szövegét és zenéjét a fiúk írják, ráadásul egyáltalán nem a Shygys stílusát követik. Az új együttes zenéje populáris funk, rock és soul elemekkel. Teljes egészében élő a produkció szesson zenészekkel, és koncertjeink is 90%-ban élő koncertek lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top