Szabadidő

Új lánycsapat!

Ooops... Így hívják a nemrég berobbant lánycsapatot. Az együttest három gyönyörû "ékszere:" Asmaret, az egzotikus szépség, Niki, a vagány és Kinga, a szexis. Lenyûgözõ hangjuk mellett sugárzó, tüzes, dinamikus egyéniségek.

2000-es indulás

Az együttes tavaly alakult dr. Szakács László és Bognár Tibor Jr. manager ötlete alapján. Sikerült megtalálniuk azt a három tehetséges énekes lányt, akik minden képzeletüket felülmúlták.

A munkák nyár elején kezdődtek el, s ennek gyümölcseként született meg 13 pop sláger, mely a BMG gondozásban jelenik meg 2001 áprilisában. A dalokat Farkas Zoltán, Ember Péter, dr. Szakács László írta és hangszerelte.

Kortalan érzések

A zene stílusát illetően egyaránt lendületesek és romantikusak. Szövegeikben azokat az életérzéseket fogalmazzák meg, melyek kortalanok és örök érvényűek. Ezeket Kinga, Ember Péter, Lolly a Bubble Gumból, Antal Péter és Vörös Krisztián öntötte dalba. A dalokhoz mozgalmas és látványos koreográfiák társulnak a Bubble Gumból ismert Rico és Tiger jóvoltából.

Bemutatkozó kislemez

A csapat bemutatkozó kislemeze „Érzem” című dalukból készült el. A single három különböző verziót tartalmaz, amelyek egyaránt a rádiók és a klubok kedvenceivé váltak. A dalhoz természetesen videoklip is társult, Herendi Gábor rendezésében, melyet a budapesti és regionális televíziók előszeretettel sugároznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top