Szabadidő

József, az álmok királya

Az Oscar-díjas Egyiptom Hercegét készítõ stúdió új rajzfilmjét a József, az álmok királyát csak videón és DVD-n mutatják be.

A különleges fiú

A klasszikus történeten alapuló film egy olyan fiú izgalmas esete, aki különleges képességei révén egyedülálló utat tett meg.

Ez a vadonatúj zenés rajzfilm színes életre kelti a vibráló történetet, megmutatva, hogy mindnyájunkban vannak különleges képességek, melyek segítenek abban, hogy legyőzzük az akadályokat.

A József, az álmok királya egy fiú történetét mondja el, aki álmaiban látja a jövőt, és ez mély ellentéteket szít családjában.

József históriája

A tizenegy fivér legifjabbja, József, apjuk kedvence. A féltékeny fivérek eladják Józsefet a rabszolgakereskedőknek, akik akarata ellenére az egzotikus Egyiptomba viszik. Az otthonától elszakított fiú hirtelen kalandokkal, titkos ármánykodásokkal és bimbódzó szerelemmel teli, új életbe csöppen.

Számos viszontagság után Józsefet maga a fáraó kéri fel, hogy fejtse meg nyugtalanító álmait. Ezzel József megmenti Egyiptomot a katasztrófától, és jutalma megbecsülés és magas rang lesz.

Amint hatalmat kap, József megtalálja a szerelmet és a boldogságot. De a sors hirtelen fordulata ismét összehozza őt fivéreivel, és a fiatal hősnek olyan döntéssel kell szembenéznie, mely mindannyiunkat érint – a megbocsátással.

Színes, szinkronizált amerikai rajzfilm

Rendezte:

Rob LaDuca és Robert C. Ramirez

Hossza: 75 perc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top