Szabadidő

Mesevonat egész nyáron

1937-ben Walt Disney elkészítette elsõ egész estés rajzfilmjét. Ez volt a "Hófehérke és a hét törpe", az a meseklasszikus, ami aztán Walt Disney klasszikus meséjévé vált.

A Hófehérke minden azt követő Disney rajzfilm alapja lett, minden mesék forrása. Azóta gyermekek generációi látták-izgulták végig a világszép leány, a gonosz mostoha, a mókás törpék és a délceg herceg történetét. Felnőve aztán ők maguk is megismertették immáron saját gyermekeiket a varázslatos történettel, előbb a mozivásznon, majd a technika fejlődésével otthonaikban, videón.

Az idei nyárra az InterCom és a Magyar Államvasutak Rt. úgy gondolták, hogy meglepik a gyerekeket és szüleiket, tehát a családokat, és útjára indítanak egy mesébe illő, ám annál valódibb “Hófehérke és a hét törpe” vonatot. A “mesevonat”, mely magán viseli az összes kedves karaktert – persze magát a gonosz mostohát is – egy kellemes utazás keretében a Balatonra repíti utasait, természetesen menetrend szerint. A “Hófehérke és a hét törpe”-vonat tarka külsején kívül szórakoztató és az utazás óráit izgalmasabbá tevő, foglalkoztató-kifestő lapokat és mindehhez színes ceruzákat is kapnak a kalauzoktól a kis utasok.

Az utazás normál jegyárral és a szokásos kedvezményekkel vehető igénybe! A menetrendről tájékoztatást kaphatunk a MÁV információs szolgálatánál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top