nlc.hu
Szabadidő
Nicolas Cage, a szerelmes olasz

Nicolas Cage, a szerelmes olasz

Nicolas Cage általában lekiállapotának megfelelõ filmekben szeret játszani: "Nagyon jól bele tudom vinni az érzelmeimet egy olyan filmbe, ahol erre az általam játszott karakter lehetõséget ad.

Remekül le tudom például vezetni a haragomat, és ugyanígy működik ez, ha, tegyük fel, éppen szomorú vagyok – ilyenkor legjobban egy szívszorongató filmben szeretnék szerepet kapni.”

Tavaly májusban ez éppen ellenkezőleg történt: akkor kezdte forgatni a Corelli kapitány mandolinjá-t (Captain Corelli’s Mandolin – Magyarországon szeptember végén), mikor házassága Patricia Arquette-tel zátonyra futott. „Igen, megérkeztem erre a gyönyörű helyre, Kefallóniára, hogy egy szerelmes filmben játsszak. Éppen azután, hogy a szívem darabokra tört. Nehéz, nagyon nehéz volt eljátszanom Corelli kapitányt, ezt a naiv, életvidám, vérbeli olasz katonát, aki legszívesebben egész nap csak énekelt volna a kórusban bajtársaival!”

Cage keveset beszél magánéletéről, ezért nem szívesen nyilatkozik Penélope Cruz vagy Lisa Marie Presley iránt érzett esetleges gyengéd érzelmeiről sem. És hogy valaha újra megházasosdik-e? „Igen, egy napon majd szeretnék megint megnősülni. Szeretnék képes lenni rá. Sokan élvezik a szabadságot, az egyedülállóság pozitív oldalait – én nem vagyok ilyen, ezt bátran állíthatom. Nem szeretek egyedül lenni, nem szeretnék magam maradni – ez nem nekem való életmód: én csak valaki mellett, egy igazi társsal tudom elképzelni a boldogságot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top