nlc.hu
Szabadidő
A sötét kék erõk

A sötét kék erõk

Két riporter számára ez életük sztorija..., ha még élve el tudják mondani. Philadelphia, 1976: a testvéri szeretet városa sikeres háborút vív a bûnözés ellen a kemény jellemû Frank Rizzo polgármester (Paul Sorvino) vezetésével.

Egy szabadúszó tényfeltáró újságíró, Jonathan Neumann (Rob Morrow) azonban aggasztó pletykákat hall: történeteket ártatlan emberekről, akik az igazságszolgáltatás „verőosztagának” estek áldozatul.

Társával, Phil Chadwayjel (Randy Quaid) és egy gyönyörű kolléganőjével (Cynthia Preston) Neumann követi a kanyargós, cikcakkos nyomot, mely erőszakos esetek százait rögzítő, elrejtett dokumentumokhoz vezet.

Amikor Neumann elkezd halálos fenyegetéseket kapni, rájön, hogy veszélyesen közel került ahhoz, hogy leleplezzen egy korrupciós botrányt, mely a polgármester hivatalát érinti. Az idővel versenyt futva Neumann mindent kockára tesz, hogy megtudja az igazságot, és megírja a sokkoló sztorit, mely az egész országot megrázza majd.

A Neumann és Chadway Pulitzer-díjas cikkek alapján készült “A sötét kék erők” hátborzongató feszültséget és izgalmakat ígér.

Szereplők: Rob Morrow, Randy Quaid és Paul Sorvino

Rendezte: Roger Young

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top