nlc.hu
Szabadidő
Claudia Schiffer, a jó parti

Claudia Schiffer, a jó parti

Claudia Schiffer évi 9 millió dolláros fizetésével a világon a legjobban keresõ modell.

A Forbes magazinban közzétett listán rögtön utána Christy Turlington (8,5 millió dollár), Gisele Bundchen (8 millió dollár) majd Cindy Crawford (6,3 millió dollár) és Tyra Banks (5,5 millió dollár) következnek. A világszép hölgyek leginkább a nagyvállalatokkal kötött hosszú távú, jól bebiztosított szerződésekből kapják meg e hatalmas összegek nagy részét, pedig nem ritka, hogy a felkapott modellek egyetlen fellépéséért akár 50 ezer dollárt is felajánlanak. Közülük egyedül Gisel szerepel még a kifutókon. Schiffernek elég volt a Revlonnal és a Citroënnel szerződnie, valamint egy különleges fürdőruhákat bemutató naptárba bekerülnie, hogy a fenti összeg boldog tulajdonosa lehessen. Nem feltétlenül tétlenkednek azonban ők sem, hisz legtöbbjük saját üzletbe kezdett. A 20 milliót érő Turlington például saját szépségápolással foglalkozó céget alapított, így estéit most már a kifutók helyett otthon a könyvelés fölé görnyedve tölti. Szegény! Nem mindenkinek jön össze azonban elsőre, Schiffer, Turlington, Elle McPherson és az isteni Naomi mind nevüket adták a Fashion Café étteremlánchoz, amely aztán csúfosan megbukott.

A hölgyeket, bár formálisan nem voltak tagok az üzletben, mégis anyagi ellenszolgáltatás fizetésére kötelezték, amiért az üzlethálózat rendezvényein megjelentek. Szerencsére volt miből kifizetniük!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top