nlc.hu
Szabadidő
Angelina és Harry

Angelina és Harry

Angelina Jolie neve mellett legtöbbször a Billy Bob nevet olvashatjuk manapság – nem is történt változás a Lara Croftot megtestesítõ hölgy magánéletében: Harry viszont...

Harry viszont kedvenc háziállatának, egy patkánynak a neve. A Lara Croft: Tomb Raider című film forgatására is magával vitte őt, és a hotel személyzete is egy életre megjegyezte a falánk kis jószág nevét, aki alaposan megrágcsálta a függönyt. „Behúzta a kis ketrecébe, és egy jó nagy darabot elfogyasztott belőle. Mikor Billy meglátta, nem akart hinni a szemének – először azt hitte, tűz ütött ki a szobámban!” Hogy Harrynak mennyi szerepe van a Tomb Raider sikerében, csak Angelina tudhatja, de a tengerentúli nézők igazolták a várakozásokat: 48.2 millió dollárt költöttek a mögöttünk álló hétvégén a Tomb Raiderre szóló mozijegyekre. Ha mindenképpen valamihez hasonlítani szeretnénk a filmet, azonos kategóriába talán a Charlie angyalaival sorolhatnánk – hiszen a főszerepet ott szintén hölgyek kapták egy akciófilmben -, amely „csak” 40.1 millió dollárt produkált első hétvégéjén. A magyar nézőknek sem kell már sokáig várniuk, július 5-étől a magyar mozik vásznain is elindul világot megmentő útjára Lara Croft – azaz Angelina Jolie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top