Szabadidő

Lara Croft: Tomb Raider

A gyönyörû régészlány, különc milliomos-csemete és képzett harcos Lara Croft egy éjszaka furcsa ketyegésre lesz figyelmes.

Rövid keresés után egy különös órát talál a kastély egyik titkos szobájában. Az órát még édesapja rejtette el a halála előtt, aki egy levelet is írt Larának, melyben kéri, hogy az óra segítségével szerezze meg a fény háromszögének két felét. A háromszög isteni erővel ruházza fel birtokosát, ezért akarja megszerezni a Fény Népe nevű titkos társaság, és ha ez sikerül, a világ nagy veszélybe kerül. Ezt kell Larának megakadályoznia mindenáron. A világ legkedveltebb sírrablója tehát akcióba lendül…

Minden idők egyik legnépszerűbb számítógépes játékának várva-várt, elképesztően látványos, nagyszabású filmváltozata nem fog csalódást okozni egyetlen rajongónak sem, hiszen a rendező a Con Airt is jegyző Simon West, a címszerepben pedig az Oscar-díjas, pokolian dögös és eszméletlenül vonzó Angelina Jolie-t csodálhatjuk.

Színes, szinkronizált amerikai film

Szereplők: Angelina Jolie, Iain Glen, Daniel Craig, Jon Voight

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top