Szabadidő

A magányos ügynök

Ezúttal nem a hazáért, nem a királyért kockáztatja életét a 007-es ügynök – a bosszúvágy hajtja. A DVD-n és VHS-en egyaránt forgalomba kerülõ 007-es-sorozat tizenhetedik része jelent meg ebben a hónapban.

Miután Bond ( Timothy Dalton ) legjobb barátjának, Felix Leiternek fiatal feleségét egy kegyetlen drogbáró megölette, és Felix is csak komoly sérülésekkel, félholtan úszta meg a dolgot, Bond engedélyt kér a szolgálattól arra, hogy lekapcsolja drogkereskedőt. A Titkosszolgálat nem támogatja az ügynököt. Bond komoly lépésre szánja el magát: leadja szolgálati fegyverét, és bejelenti, hogy kilép a szervezetből. Szigorúan magánemberként, a szolgálat támogatása nélkül kezdi el élete legszemélyesebb akcióját. Így is akadnak jóbarátok, akik segítenek neki. Erre szüksége is lesz, ugyanis a drogkereskedő nagy tétekben játszik: nagyipari szinten termeli a kábítószert, és saját hadsereget tart fenn, hogy megvédje magát… A volt ügynök hűvös nyugalma és magabiztossága meginogni látszik. Egy azonban még mindig biztos: az ő neve Bond. James Bond.

DVD adatok:

Nyelv: magyar, francia, angol, olasz.

Választható felirat: magyar, francia, angol, olasz, holland.

Extrák: audiokommentár a rendező és néhány szereplő közreműködésével; második kommentár a stáb tagjaival; így készült a kamionos jelent; pillantás a kulisszák mögé; 2 videoklip, korabeli előzetesek; színes Bond-füzet gyűjtőknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top