Szabadidő

Susi és Tekergõ 2.

Ki más is lehetne a folytatás fõszereplõje, mint Csibész, akinek egész életében nem telik el úgy egyetlen perc, hogy ne tenne valami rossz fát a tûzre, ne kergetne valakit az õrületbe.






  2  
Walt Disney egyik legbájosabb és legszeretetreméltóbb klasszikusa, a Susi és Tekergő most végre folytatódik. Újra izgulhatunk a két kutyussal, de legfőképpen kissé szeleburdi kölykükkel, Csibésszel. Lassan a szülei agyára megy, érthető hát, hogy az ebadta kutyakölyöknek nincs maradása a szülői házban: elszökik otthonról, hogy igazi csavargó kutya válhasson belőle. Izgalmas útja során találkozik Angyallal, a bájos kutyalánnyal és a szemétlakók társaságával. Amikor Vagány, a szemétlakók vezérebe Csibészt egy utolsó feladat elé állítja a nyakörv nélküli élet elnyeréséért, a kutyus válaszút elé kerül. Vajon a kalandok felé húz a szíve, vagy család- és otthonszeretete győzedelmeskedik mindent látni akaró természetén?

Színes, amerikai szinkronizált rajzfilm

Rendezte:
Walt Disney produkció


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top