nlc.hu
Szabadidő
A pók hálójában

A pók hálójában

Alex Cross nyomozó, bûnügyi pszichológus és népszerû szakíró visszavonul, miután társa meghal egy balul sikerült akcióban. Ám egy nap talál valamit a postaládájában, ami arra kényszeríti, hogy felvegye a kesztyût egy briliáns és veszélyes bûnözõvel szemben.

Gary Soneji a maximális biztonsági berendezésekkel őrzött magániskolából rabolja el egy amerikai diplomata kislányát, és ő maga dobja a bizonyítékot Cross postaládájába. Ám célja csak látszólag a váltságdíj – valójában be szeretné írni nevét a kriminalisztika történetébe: azt szeretné, ha Cross róla és az évszázad bűnügyéről írná a következő könyvét. A ragyogó elméjű gyermekrabló egy pók türelmével és gondosságával szőtte akciójának mindent behálózó szálait. És elkezdődik a halálos macska-egér játék, miközben az idő egyre fogy…

Morgan Freeman A gyűjtő című nagysikerű filmből megismert nyomozó figurájával tér vissza az író előző bestsellere alapján készült meglepően fordulatos, lebilincselően izgalmas és feszült akciókrimiben.

Színes, feliratos amerikai thriller

Szereplők: Morgan Freeman, Monica Potter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top