nlc.hu
Szabadidő
Total Dance

Total Dance

A Record Express összegyûjtötte a nyár legmenõbb slágereit, melyek válogatásában a neves lemezlovas, DJ Junior is közremûködött. A színes zenegyûjteményben mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló dalt, a könnyedebb, dallamosabb discoslágerektõl a húzós, keményebb hangzású felvételekig. Tuti tipp a nyári bulikhoz!

Néhány előadó a Total Dance albumról:


Fragma





A Fragma zenekar első slágere, a „Toca’s Miracle” villámgyorsan söpört végig Európán, és mindenhol a listák élére tört. Második dalukkal, az „Everytime You need Me”-vel nagy esélyük van rá, hogy rövid idő alatt megismétlődik a fantasztikus sikersorozat, hiszen egyre többet hallható a különböző rádiókban, és ezzel egyidőben a klubok állandó vendége is. A zenekar producere a német elektronikus ipar egyik legnagyobb egyénisége, Ramon Zenker, kinek nevéhez nemcsak önálló felvételek, hanem remixek százai is köthetőek. Ő követte el többek között a Mory Kante féle „Yeke,Yeke”-t is.


Mauro Picotto





Az olasz dj/producer, aki 1965. december 25-én született, valamikor a ’80-as évek közepén kezdett foglalkozni komolyan a zenével, és a tehetséges fiú hamarosan Itália legjobb klubjaiban találta magát. Mauro akkoriban az afro-house stílusban nyomult, amely saját bevallása szerint a legnépszerűbb volt az olasz klubokban.
A dj későbbi önálló stílusát nagyon röviden így tudja összefoglalni: tech-hard-house-funk… A szaksajtó egyszerűen a hard house első popsztárjának tekinti.

Ultra Naté

Amikor az Ultra Naté először feltűnt 1989-ben a nemzetközi klub himnusszal az „It’s over now-val”, senki nem tudta megjósolni , vajon mi lesz ezután a díva sorsa. Majd a hosszú kemény munka és persze a tehetség eredményeként a „Free” c. dal világsikerré érett; több mint 1 M. példányban fogyott szerte a világon és Európa több országában is bekerült a Top 10-be. Az Amerikai Egyesült Államokban a dal a Billboard Club és a Maxi és Single eladási listájának csúcsáig szárnyalt, még mielőtt bekerült a nagyobb rádiókba.


David Morales 





David Morales a világ legnagyobb house géniuszai közé zartozik, évek óta dolgozik producerként, népszerű DJ és remix készítő saját cégénél, a „Def Mix Produkcions”-nál.
Zenei világa páratlan és semmivel össze nem téveszthető. Speciálisan két alkotóelemből épül fel, magába foglalja Brooklyn utcáinak fiatalosságát és az angol house kultúra stílusjegyeit.

Sylver

A belga Sylver névre keresztelt popcsapat első slágere a „Turn the Tide” már nem csak a Benelux államokban halmoz sikert sikerre. Ezúttal Magyarországot hódítja meg a három fiatal tehetség!
Az együttest Silvy és Wout Van Dessel alkotják, a háttérből Regi Penxten producer írányítja őket. 


The Underdog Project

A kanadai születésű Vic Krishna példája bebizonyította, hogy néha a legmerészebb álmok is valóra válhatnak.
A tehetséges Vic egyik -szintén énekes- barátját látogatta meg idén nyáron Németországban, akit egy hangfelvételre is elkísért. Itt figyeltek fel rá a jó hallású producerek, és már aznap készítettek vele két – három nótát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top